Talán Ön is tudja, hogy 2016. január 1-étől a számlázó programokban működnie kell az „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” funkciónak, amely képes adatait automatikusan exportálni a hatóság kérésére. Vagyis egy ellenőrzés során megadott időtartamú vagy sorszámú számlákról és nyugtákról elektronikusan tud adatot szolgáltatni a hatóságnak.
A témával kapcsolatos részletes szabályok a számla és a nyugta adóigazgatási azonosításáról, valamint az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló 23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet módosításáról szóló 2/2015. (II. 3.) NGM rendeletben találhatóak.

Amely programban nincs megvalósítva ez a funkció, azt 2016. január 1-től kezdve nem lehet legálisan használni!

A WinDirect vállalatirányítási rendszerben mi már most elkészültünk ezzel a megoldással, ez a funkció a WinDirect új verziójában (sok más egyéb mellett) rendelkezésre áll.

Most még nem késő váltani, ha január 1-én már a jogszabályoknak megfelelő szoftverrel szeretne dolgozni, számlázni!
Honlapunkon részletesen is megismerheti a WinDirect vállalatirányítási rendszer további lehetőségeit, amelyeket vállalata szolgálatába állíthat.

Elérhetőségeinken várjuk a jelentkezését, ha 2016. január 1-étől már a jogszabályok szerinti szoftverrel szeretné irányítani vállalatát!