Nem szeret a képernyőn olvasni? Töltse le pdf-ben a leírásokat innen:

 

A WinDirect Kiszállítás modul támogatja a termelő, kereskedő vállalatok áruforgalmának lebonyolítását, valamint szállítmányozó vállalatok adminisztrációját. A WinDirect vállalatirányítási rendszerben végigkövethetjük a kiszállítás útját a vevői ajánlattól kezdve, a fuvarlevelek, járatok nyilvántartásán, járatok és partnerek összerendelésén, rendszerességi definíciókon keresztül a leigazolt fuvarlevélig.

Járat és partner összerendelése során megadhatjuk, hogy melyik partnerünkhöz, melyik járat szállítsa ki a megrendelt terméket. Lehetőség van arra is, hogy a szerződés alapján meghatározzuk a szállítás érvényességének kezdetét és végét.

A fuvarleveleket járatonként készítjük. A vevői szerződések alapján a rendszeres szállítások fuvarleveleit automatikusan is el tudjuk készíteni. Az elkészült fuvarleveleket továbbítjuk a raktárosoknak, akik azok alapján a raktárból kiadják az egyes járatokra a megrendelt termékeket. A bizonylat hatására tulajdonképpen kitárolás történik. A raktár készlete csökkenni fog. Ez egyfajta komissiózási művelet.

Járatra kiadáskor a raktáros a Fuvarlevél alapján kiadja a raktárból a terméket. Az ERP rendszer kiszámolja az aktuális raktárkészletet.

A kiszállításkor keletkezett a leigazolt fuvarlevél alapján állítja ki a szállító a kimenő számlát a tényleges átvételnek megfelelően.

A leigazolt áruk járatról bizonylat segítségével nyomon követhető a tényleges készletmozgás.

A WinDirect vállalatirányítási rendszerben lehetőség van több év kiszállítási, megrendelési bizonylatainak tárolására. Hatékony és teljes körű visszakeresési funkciója alapján pillanatok alatt megtalálhatjuk a keresett bizonylatot.

 

Vissza a WinDirect modulokhoz